Denk mee over de viering van Oud en Nieuw

In Leiden worden ieder jaar gebieden aangewezen die vuurwerkvrij zijn tijdens de jaarwisseling. De gemeenteraad streeft op termijn naar een geheel vuurwerkvrije stad.

Samen met inwoners gaat de gemeente op zoek naar een nieuwe manier om de jaarwisseling te vieren. Daarom vragen we u een korte vragenlijst in te vullen.

Geef uw mening

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Ga naar doemee.leiden.nl om de vragenlijst in te vullen. Dit kan tot en met donderdag 29 februari.

Medewerkers op locatie

Medewerkers van de gemeente zullen ook op verschillende markten in Leiden en bij winkelcentra inwoners gaan vragen naar hun ideeën. Waar en wanneer zij ergens staan wordt bekendgemaakt via de Facebookpagina van de gemeente en via de digitale nieuwsbrief Stadsnieuws. Aanmelden voor Stadsnieuws kan via www.leiden.nl/stadsnieuws.