Definitieve uitslagen verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap

De gemeente Leiden heeft op donderdag 21 maart de definitieve verkiezingsuitslagen bekend gemaakt.

De definitieve uitslagen per partij zijn:

Ondertekende totaaluitslag

Burgemeester Lenferink ondertekende de totaaluitslag van de gemeente Leiden. Bekijk de proces-verbalen. (De pagina met de handtekening mag niet digitaal getoond worden, maar kunt u wel bekijken op het stadhuis. Zie onder het kopje Op papier bekijken.)

Proces-verbaal Provinciale Staten (pdf, 1,70 mb)

Proces-verbaal Waterschap (pdf, 552 kb)

Per stembureau

Bekijk hier de uitslagen per stembureau:

Csv-bestand Provinciale Staten (csv, 136 kb)

Ingescande proces-verbalen Provinciale Staten (eerste deel) (pdf, 16,33 mb)

Ingescande proces-verbalen Provinciale Staten (tweede deel) (pdf, 15,75 mb)

Csv-bestand Waterschap (csv, 46 kb)

Ingescande proces-verbalen Waterschap (pdf, 19,36 mb)

Op papier bekijken

U kunt de uitslag van de verkiezingen ook op papier bekijken. De stukken liggen ter inzage van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 14.00 uur op het stadhuis (Stadhuisplein 1). Maak om de stukken te bekijken een afspraak met het team verkiezingen, via telefoonnummer 14 071. De stukken liggen ter inzage totdat de nieuwe leden van de Provincie en het Waterschap officieel zijn toegelaten en uiterlijk tot 27 maart 2019.

Kieskring Leiden

Omdat de gemeente Leiden voor de provinciale statenverkiezingen het hoofdstembureau is van de Kieskring Leiden publiceert Leiden ook het proces-verbaal van de uitslagen van alle gemeenten uit Kieskring Leiden bij elkaar opgeteld (pdf, 3,08 mb).