Definitieve uitslagen verkiezingen Europees Parlement

De gemeente Leiden heeft op zondagavond 26 mei de definitieve verkiezingsuitslagen bekend gemaakt van de gemeente Leiden.

Loco-burgemeester Paul Dirkse ondertekende de totaaluitslag van de gemeente Leiden. Bekijk het proces-verbaal. (De pagina met de handtekening mag niet digitaal getoond worden, maar kunt u wel bekijken op het stadhuis. Zie onder het kopje Op papier bekijken.)

Ingescand proces-verbaal verkiezingen Europees Parlement - totaaluitslagPDF 1,09 mb

Per stembureau

Bekijk hier de uitslagen per stembureau:

Csv-bestand verkiezingen Europees Parlement CSV 84 kb

Ingescande proces-verbalen verkiezingen Europees Parlement deel 1PDF 18,42 mb

Ingescande proces-verbalen verkiezingen Europees Parlement deel 2PDF 18,38 mb

Ingescande proces-verbalen verkiezingen Europees Parlement deel 3PDF 18,88 mb

Op papier bekijken

U kunt de uitslag van de verkiezingen ook op papier bekijken. De stukken liggen ter inzage van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 14.00 uur op het stadhuis (Stadhuisplein 1). Maak om de stukken te bekijken een afspraak met het team Verkiezingen, via telefoonnummer 14 071. De stukken liggen ter inzage totdat de nieuwe leden van het Europees Parlement officieel zijn toegelaten.

Kieskring Leiden

Omdat de gemeente Leiden voor de Europese Parlementsverkiezingen het hoofdstembureau is van Kieskring Leiden, publiceert Leiden ook het proces-verbaal met de uitslagen van alle gemeenten uit Kieskring Leiden bij elkaar opgeteld.

Proces-verbaal Kieskring LeidenPDF 1,28 mb