Brief collectieve aanvullende zorgverzekering

Geen zorgen: de brief met als onderwerp Inleveren gegevens voor de collectieve aanvullende zorgverzekering is verstuurd door de gemeente Leiden.

Tussen 7 juli en 12 juli 2021 is bij veel mensen een brief van de gemeente bezorgd over het inleveren van gegevens voor de collectieve aanvullende zorgverzekering. Het logo van de gemeente is op deze brief niet rood, zoals gebruikelijk, maar zwart-wit. Sommige mensen maken zich daardoor zorgen of de brief wel echt van gemeente Leiden is en bellen ons hierover. Wij kunnen u geruststellen: de brief is inderdaad verstuurd door de gemeente Leiden.

Lukt het niet met de Ockto-app?

In de brief wordt geschreven over het inleveren van gegevens met de Ockto-app. Als dat bij u niet lukt met de app is dat geen enkel probleem. U kunt de gevraagde gegevens ook inleveren door ze naar de gemeente op te sturen (te uploaden) via https://onderzoek.gezondverzekerd.nl

Bekijk ook meer algemene informatie over de collectieve aanvullende zorgverzekering