Afspraak? Kom naar het Stadskantoor

In het Stadskantoor zitten alle publieke diensten van de gemeente Leiden op een plek. Dat is handig en duidelijk. Het Stadskantoor zit in het LEVEL-gebouw, naast Leiden Centraal Station.

Bekijk de routebeschrijving.

Alle balies van het stadhuis en het Stadsbouwhuis vindt u nu in het Stadskantoor. Daar wordt u ontvangen op een persoonlijke manier, in een moderne gastvrije omgeving. Naast modern is het gebouw duurzaam. Het is een relatief nieuw pand dat gedeeltelijk leeg stond en bij de verbouwing om het geschikt te maken voor de nieuwe functie zijn duurzame materialen gebruikt.

Stadhuis

Het stadhuis is gesloten en wordt verbouwd en gerenoveerd. Na verwachting gaat het in na de zomer van 2021 weer open. Vanaf dat moment is het stadhuis de plek voor onder andere trouwen en raadsvergaderingen, en een werkplek voor het college van burgemeester en wethouders en onze medewerkers. Meer nog dan nu wordt het stadhuis straks een ontmoetingsplek voor inwoners, ondernemers en bestuur.