Aanleg vernieuwde rotonde Rooseveltstraat

Op maandag 20 juli start aannemer Van Eijk met werkzaamheden aan de rotonde Vijf Meilaan – Rooseveltstraat – Vrijheidslaan. De vormgeving van de rotonde wordt aangepast zodat de verkeerssituatie duidelijker en daarmee veiliger wordt. De werkzaamheden duren 6 weken en zijn naar verwachting op zaterdag 29 augustus afgerond. Het werk wordt uitgevoerd in de zomer om zo minder mogelijk verkeershinder te geven.

Werkzaamheden

Om de verkeersituatie veiliger te maken moet de hele rotonde verwijderd worden en opnieuw worden aangelegd. Ook wordt gewerkt rond de nieuw opgeleverde MEAS locatie.  Deze werkzaamheden vinden plaats op de Hoflaan, de Rooseveltstraat (noord) en langs de Vijf Meilaan.

Omleiding

Om de werkzaamheden goed en veilig uit te voeren is de rotonde van maandag 20 juli tot en met woensdag 12 augustus afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen het werk passeren. Bedrijven aan de Roosveltstraat zijn bereikbaar via de Voorschoterweg. Winkels Luifelbaan zijn bereikbaar via de Churchilllaan.

Omgevingsmanager

Vanaf de start van de werkzaamheden tot en met de oplevering kunt u met al uw vragen terecht bij de omgevingsmanager Floor Witteman van Van Eijk: fwitteman@vaneijkleiden.nl. Ook kunt u op maandag 20 en 27 juli tussen 08.00 en 09.30 uur uw vragen stellen of tekeningen bekijken in de keet ter plaatse.