Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de gemeente Leiden.

Gedenken en vrijheid vieren

In gebondenheid staan we vanavond stil bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en morgen bij 75 jaar Vrijheid.

Samen maken we Leiden groener

Kansen om de stad te vergroenen zijn er altijd en overal. Van het vergroenen van uw dak of een weinig gebruikte parkeerplek tot het vervangen van een tegel in de tuin door een plantje.

Fietsen in Leiden krijgt een 7,3

De gemeente maakt nieuw fietsbeleid met een uitvoeringsprogramma. Hierin komt te staan hoe Leiden de komende jaren het fietsen veiliger en aantrekkelijker maakt. Het fietsbeleid wordt met kennis en ervaring uit de stad gemaakt.

Home > Inwoners en ondernemers > Werkzaamheden in Leiden > Mobiliteit in Leiden > Fietsen

Projectenmarkt De Mors

Vanwege de Coronacrisis gaat de projectenmarkt van 8 april niet door.

Zijlpont vanaf 1 maart weer in de vaart

Voor het 27e jaar gaat de Zijlpont weer in de vaart. Vanaf zondag 1 maart kunnen fietsers en voetgangers weer gebruik maken van deze pontverbinding tussen de noordoostpunt van de Merenwijk in Leiden en de Zijldijk in Teylingen.