Stichting SOL

Thema Opgroeien

SOL is een jonge en ondernemende organisatie met passie en lef. Wij werken en denken vernieuwend  en zijn verantwoordelijk voor een Sterke Sociale Basis voor jeugdigen en hun ouders. Wij geloven in samen durven doen. Wij dit doen met ouders, jeugdigen, partners en de gemeente Leiden. Onze aanpak is onderscheidend en bewezen.

Waar staan wij voor?

Onze naam bestaat uit drie begrippen: Samen, Ondernemend en Leren.

Samen betekent voor ons dat we ons werk samen doen. Samen met iedereen die betrokken is bij het veilig opgroeien van jeugd en jongeren op iedere plek in de wijk.

Ondernemend houdt voor ons in dat wij onze medewerkers de ruimte geven om initiatieven te nemen, ideeën te ontwikkelen en tot nieuwe inzichten te komen.

Leren is voor ons ontdekken. Waar je goed in bent, waar de mensen met wie je werkt goed in zijn, wat anders kan en wat helpt om de doelgroepen hun talenten.

Ons aanbod in Leiden is gericht op de pijlers Gezondheid, Veilig en Kansrijk.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met Btisame Boudhan directeur-bestuurder SOL via bboudhan@solnetwerk.nl of Jung Mi van Rootselaar projectleider Leiden via jmvanrootselaar@solnetwerk.nl of 06-36249314.