Nieuwe Leidse Welzijnspartijen van start

Vanaf 1 juli geven Stichting SOL, Incluzio en BuZz uitvoering aan het welzijnswerk in Leiden. Zij doen dit vanuit de thema’s Opgroeien, Samen Meedoen en Basiskracht uit het programma Sterke Sociale Basis. Met dit programma werkt de gemeente Leiden aan een betere samenhang in het aanbod van welzijnsactiviteiten en -voorzieningen in de stad.

Marleen Damen (wethouder Gezondheid, Jeugdzorg en Welzijn): “Na een intensieve periode van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver: de drie nieuwe welzijnspartijen gaan nu echt aan de slag in de stad. In ben enthousiast over hun programma’s en heb er alle vertrouwen in dat we ons op deze wijze goed inzetten voor onze inwoners en in de verschillende wijken. Ik wens Stichting SOL, Incluzio en BuZz heel veel succes en hoop de komende periode tijdens mijn werkbezoeken – in de praktijk - nog veel meer van hun aanpak terug te zien!”

Contact met Incluzio

Heeft u vragen aan Incluzio? Stuur dan een email aan: leiden@incluzio.nl. Vanaf 1 juli bent u ook van harte welkom op één van de zeven locaties. Voor meer informatie kijk op: www.incluzioleiden.nl.

Contact met Stichting SOL

Heeft u vragen aan Stichting SOL? Stuur dan een email aan: leiden@solnetwerk.nl. Voor meer informatie kijk op: www.solnetwerk.nl/leiden of www.facebook.com/SOLsamenondernemendlerenLeiden/

Contact met BuZz

Heeft u vragen aan BuZz? Stuur dan een email aan: contact@buzzleiden.nl. Voor meer informatie kijk op: www.buzzleiden.nl. BuZz is te vinden in alle wijken van Leiden, de exacte locaties worden binnenkort bekend gemaakt.

Sterke Sociale Basis

Nadere informatie over het programma Sterke Sociale Basis vindt u op de website van de gemeente Leiden.