BuZz Leiden

Thema Basiskracht

BuZz Leiden is een nieuwe organisatie (voortkomend uit Libertas en Radius Welzijn) die zich in onze mooie stad Leiden richt op vaardigheden die mensen nodig hebben om hun talenten te kunnen ontwikkelen en volwaardig mee te kunnen doen aan de samenleving (thema Basiskracht als onderdeel van de Sterke Sociale Basis). Extra aandacht hebben wij voor mensen voor wie het aanleren van vaardigheden om wat voor reden dan ook niet vanzelfsprekend is. Wij geloven in die mensen. Ons motto is: Iedereen heeft talent en telt mee.

Vanaf 1 juli kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld hulp bij taal, rekenen, financiën, gezond leven, weerbaarheid en woon- en werkvaardigheden. Ook voor zingeving en levensvragen kunt u bij ons terecht. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Behalve met de partners uit de andere percelen Incluzio (Samen Meedoen) en Sol (Opgroeien) werken wij standaard samen met de partijen in de stad die dat al jaren heel goed doen zoals onder meer BplusC. Wij hebben er veel zin in en staan vanaf 1 juli voor u klaar.

Onze naam?

BuZz staat voor reuring en het geluid van een zwerm bijen. Het is onze inspiratie om net als zwermen bijen in onderlinge afstemming en samenwerking met u en met de partners resultaten te boeken.

BuZz mee en word vrijwilliger!

Uw talenten helpen anderen verder. We maken heel graag kennis met u.

Contact

Hebt u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact op met Ineke Lenssen, kwartiermaker BuZz via ineke.lenssen@joewieai.nl / 06-83596633 of met Kirsten Zitman projectleider BuZz via k.zitman@libertasleiden.nl / 06-52341419.