Vervanging fietsenrekken Trafolocatie

Een deel van de fietsenrekken van de Trafolocatie wordt vervangen. Hier worden de fietsenrekken voor gebruikt die onlangs zijn verwijderd van het Morssingelterrein. De rekken op de Trafolocatie worden vervangen, omdat ze aan het eind van hun levensduur zijn en niet meer hersteld kunnen worden.

 

Afbeelding van de fietsenrekken op de Trafolocatie in Leiden
Afbeelding door Buro JP

Wat betekent dit voor fietsparkeerders?

Fietsparkeerders kunnen tijdelijk geen gebruikmaken van de 650 fietsenparkeerplaatsen in de fietsenrekken aan de kant van de Joost Walenkamptunnel en het busstation. De rekken aan de kant van het park blijven beschikbaar. Fietsparkeerders kunnen tot en met 1 mei hun fiets zelf weghalen uit de rekken. Dit wordt aangegeven met borden. Op 2 mei verhuizen de overgebleven fietsen naar de rekken aan de achterzijde bij het park.

Alternatieve stalling

U kunt tijdelijk gebruikmaken van de rekken aan de kant van het park of parkeer uw fiets in Lorentz fietsenstalling of onder de Taxistandplaats.

Bent u uw fiets kwijt?

Stond uw fiets geparkeerd in de rekken aan de kant van de Joost Walenkamptunnel? Dan hebben wij deze verplaatst naar de rekken aan de achterzijde bij het park. Kijk bij de fietsen met de blauwe labels. Als uw fiets vaststond aan het rek, dan hebben we het slot moeten doorknippen en uw fiets verplaatst naar Lorentz fietsenstalling. De medewerkers daar kunnen u helpen uw fiets te vinden. Staat uw fiets er niet bij, kijk dan op www.verlorenengevonden.nl.

Contact

Meer weten over dit project? Neem contact op met de gemeente via het contactformulier of bel: 14 071.