Denk mee over de verkeersveiligheid op de Lammenschansweg

De gemeente en de omwonenden willen de verkeersveiligheid op de Lammenschansweg verbeteren. Daarom loopt er op dit moment een verkeersonderzoek. Rijdt, fietst of loopt u wel eens over de Lammenschansweg en wilt u uw ervaringen en ideeën delen? Ga dan naar doemee.leiden.nl en denk mee!

Op de Lammenschansweg gebeuren te veel ongelukken. De gemeente werkt aan een nieuwe inrichting van de weg, maar dat duurt nog een paar jaar. Om de Lammenschansweg op korte termijn al veiliger te maken, onderzoekt een extern bureau de komende twee maanden de verkeersveiligheid.

Het onderzoek spitst zich toe op vier kruisingen van de Lammenschansweg: Leliestraat/Lorenzkade, Koninginnelaan/Zeemanlaan, De Sitterlaan en Tomatenstraat. Naast het verkeerskundige deel is de inbreng van uw ervaringen als omwonende of weggebruiker van waarde voor dit onderzoek. Uw deelname aan de enquête op doemee.leiden.nl over de verkeersveiligheid op de Lammenschansweg wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Hier kunt u ook uw opmerking of idee op de kaart prikken en reageren op de ideeën van anderen. Reageren kan tot en met zondag 26 maart.