Fietsenstalling Morssingelterrein

De fietsenstalling op het Morssingelterrein verdwijnt binnenkort. Het Morssingelterrein wordt onderdeel van de bouwplaats voor het nieuwbouwproject De Geus. Daarbij is er geen plek meer voor de fietsenstalling.

Afbeelding van de fietsenstalling op het Morssingelterrein in Leiden.
Afbeelding door Buro JP

Wat betekent dit voor fietsparkeerders?

Fietsparkeerders kunnen tot en met 10 april hun fiets zelf weghalen uit de rekken op het Morssingelterrein. Dit wordt aangegeven met borden. Op 11 april verhuizen de overgebleven fietsen naar de Trafolocatie (jpg, 360 kb).

Alternatieve stalling

Maakte u altijd gebruik van de stalling op het Morssingelterrein? Dan verwijzen wij u graag naar één van de andere stallingen in de buurt. Bijvoorbeeld de Lorentz fietsenstalling of de stalling onder de Taxistandplaats (beide met toezicht) of de stalling op de Trafolocatie (jpg, 360 kb) aan de achterzijde bij het park.

Bent u uw fiets kwijt?

Stond uw fiets geparkeerd op het Morssingelterrein? Dan hebben wij ‘m verplaatst naar de fietsenstalling op de Trafolocatie (jpg, 360 kb) aan de achterzijde bij het park. Kijk bij de fietsen met de rode labels. Als uw fiets vaststond aan het rek, dan hebben we het slot moeten doorknippen en uw fiets verplaatst naar Lorentz fietsenstalling. De medewerkers daar kunnen u helpen uw fiets te vinden. Staat uw fiets er niet bij, kijk dan op  www.verlorenengevonden.nl.

Contact

Meer weten over dit project? Neem contact op met de gemeente via het contactformulier of bel: 14 071.