Van Ravelingenstraat wordt fietsstraat - start werkzaamheden 11 maart

Aannemersbedrijf Mouwrik Waardenburg B.V. start op 11 maart met werkzaamheden in de Van Ravelingenstraat. De straat wordt ingericht als fietsstraat. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op 10 mei afgerond.

Fietsstraat

De Van Ravelingenstraat is onderdeel van de doorgaande fietsroute tussen het centrum van Leiden en Den Haag-West. Voor de veiligheid en het comfort van de fietser wordt de Van Ravelingenstraat ingericht als fietsstraat. Een fietsstraat is niet nieuw in Nederland en bestaat al in veel steden. Door de inrichting van de weg met rood asfalt en borden ‘auto te gast’ rijdt het autoverkeer langzamer. Dit verhoogt de veiligheid voor het fietsverkeer en maakt de route voor fietsers herkenbaar.

Omleiding

Om het werk goed en veilig uit te voeren is de weg afgesloten voor al het verkeer. De afsluitingen gebeuren per fase. Verkeer wordt omgeleid met borden. 

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met Roland Hein, projectleider bij Aannemersbedrijf Mouwrik Waardenburg B.V. 06-54324997.
Heeft u vragen over de planning en fasering? Dan kunt u contact opnemen met Danny van Hees, uitvoerder bij Aannemersbedrijf Mouwrik Waardenburg B.V. 06-44865562.