NS handhaaft vanaf 15 juli weer maximale stallingstermijn

Bij Leiden Centraal zijn twee bewaakte NS-stallingen: aan centrumzijde en LUMC-zijde. Tijdens de coronamaatregelen werd niet gehandhaafd op maximale stallingsduur. Door toegenomen drukte en volle stallingen, gaat op 15 juli de maximale stallingsduur weer in. Staat uw fiets langer dan 28 dagen in een van deze NS-stallingen? Haal ‘m op vóór 15 juli.

Gemeentelijke fietsenstallingen vanaf 1 september weer

Voor de gemeentelijke fietsenstallingen rond Leiden Centraal (Lorentz, Zeezijde, Taxistandplaats plus de onbewaakte fietsenstallingen) wordt de maximale stallingstermijn vanaf 1 september weer gehandhaafd. Vanaf die datum kunt u uw fiets hier maximaal veertien dagen laten staan. Staat uw fiets vanwege het thuiswerken nog in een van deze stallingen? Zet de datum in uw agenda of haal uw fiets vóór 1 september op.

Tabel openingstijden fietsenstallingen NS en gemeente

Meer weten over de NS-fietsenstalling? Kijk op selfservice fietsenstalling.