Bekijk nu de afbeeldingen van het studentencomplex Ypenburgbocht

Deze afbeelding toont een bovenaanzicht van het studentencomplex. Het terrein ligt tussen de Haarlemmertrekvaart, zichtbaar op de voorgrond, en de Willem de Zwijgerlaan, zichtbaar op de achtergrond. Het dak ligt vol met zonnepanelen en rondom het gebouw staan de bomen die worden aangeplant. Als gevolg van een ingediende zienswijze op het bouwplan is met de ontwikkelaar afgesproken dat de nieuwe bomen meer volgroeid moeten zijn wanneer deze worden aangeplant.
Deze afbeelding toont een bovenaanzicht van het studentencomplex. Het terrein ligt tussen de Haarlemmertrekvaart, zichtbaar op de voorgrond, en de Willem de Zwijgerlaan, zichtbaar op de achtergrond. Het dak ligt vol met zonnepanelen en rondom het gebouw staan de bomen die worden aangeplant. Als gevolg van een ingediende zienswijze op het bouwplan is met de ontwikkelaar afgesproken dat de nieuwe bomen meer volgroeid moeten zijn wanneer deze worden aangeplant.
Het studentencomplex bekeken vanaf de Oegstgeesterweg. Boven de hoofdingang is een verbindingsbrug die beide gebouwdelen met elkaar verbindt. In het verbindende deel zit een fitnessruimte.
Het studentencomplex bekeken vanaf de Oegstgeesterweg. Boven de hoofdingang is een verbindingsbrug die beide gebouwdelen met elkaar verbindt. In het verbindende deel zit een fitnessruimte.
De onderdoorgang bekeken vanaf de Haarlemmertrekvaart. De hoofdingang met de lobby ligt onder de onderdoorgang aan de linkerkant. Voor deze entree ligt een pleintje met banken en op verschillende plaatsen beplanting.
De onderdoorgang bekeken vanaf de Haarlemmertrekvaart. De hoofdingang met de lobby ligt onder de onderdoorgang aan de linkerkant. Voor deze entree ligt een pleintje met banken en op verschillende plaatsen beplanting.
Dit is de achterkant van het complex, dat aan de Haarlemmertrekvaart ligt, gezien vanaf de Haarlemmerweg. Op deze afbeelding is ook de monumentale villa, die ten zuidoosten van het hoofdgebouw ligt, zichtbaar.  Aan deze kant gaat de ontwikkelaar de gevel vergroenen. Er zullen rekken aangebracht worden met klimplanten, zodat men vanuit Groenoord zicht krijgt op een gevel met levend groen.
Dit is de achterkant van het complex, dat aan de Haarlemmertrekvaart ligt, gezien vanaf de Haarlemmerweg. Op deze afbeelding is ook de monumentale villa, die ten zuidoosten van het hoofdgebouw ligt, zichtbaar. Aan deze kant gaat de ontwikkelaar de gevel vergroenen. Er zullen rekken aangebracht worden met klimplanten, zodat men vanuit Groenoord zicht krijgt op een gevel met levend groen.