Live uitzending gebiedsvisie Telderskade op 9 december

Op 9 december om 20.00 uur organiseert de gemeente Leiden een live uitzending waar de plannen voor het gebied rond de Telderskade, de gebiedsvisie, worden gepresenteerd. Bewoners en organisaties uit het gebied zijn van harte uitgenodigd om deze uitzending online bij te wonen. De gemeente is benieuwd naar de reacties op de plannen en geeft de gelegenheid om vragen te stellen.

Het gebied rond de Telderskade wordt de komende jaren verder ontwikkeld tot een levendige plek, met betaalbare woningen, maatschappelijke functies en veel aandacht voor groen, spelen en klimaat. In de afgelopen periode hebben bewoners en organisaties op verschillende manieren meegedacht over de gebiedsontwikkeling. Deze informatie is gebruikt voor het opstellen van een toekomstplan: de gebiedsvisie Telderskade.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de uitzending op 9 december door een e-mail te sturen aan: telderskade@leiden.nl. Vermeld daarbij duidelijk uw naam, adres en e-mailgegevens, zodat wij u voorafgaand aan de uitzending een link voor deelname kunnen sturen. Aanmelden is mogelijk t/m 8 december.

Meer informatie

Op het digitale participatieplatform doemee.leiden.nl (zonder www ervoor) vindt u alle informatie over het meepraten over en het maken van de gebiedsvisie Telderskade.