Groen licht voor project Knooppunt Leiden Centraal

Om het stationsgebied en Knooppunt Leiden Centraal voor te bereiden op de toekomst starten we de MIRT-verkenning Knooppunt Leiden Centraal. Donderdag 10 november hebben alle betrokken partijen hun handtekening gezet onder de startbeslissing van deze verkenning.

De komende jaren groeit het aantal inwoners in Leiden en de regio, net als het aantal reizigers dat gebruikmaakt van Knooppunt Leiden Centraal. Om het stationsgebied en Knooppunt Leiden Centraal voor te bereiden op de toekomst starten we de MIRT-verkenning Knooppunt Leiden Centraal. Dit doen we in samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, ProRail, NS, provincie Zuid-Holland en het Leids Universitair Medisch Centrum.  Al deze partijen hebben hun handtekening gezet onder de startbeslissing van de MIRT-verkenning van het project Oude Lijn.

Wat betekent dit voor Leiden? Lees het persbericht Groen licht voor project Knooppunt Leiden Centraal - Gemeente Leiden