Bouw De Geus start in voorjaar 2022

Op de plek van de huidige Jumbo supermarkt gaat bouwbedrijf AKOR, in opdracht van ontwikkelaar Sustay, in het voorjaar van 2022 aan de slag met de bouw van De Geus. Een nieuw gebouw met 96 vrije sector huurappartementen, een nieuwe Jumbo supermarkt, een grote bioscoop met 8 zalen en een fietsenkelder met ongeveer 3000 fietsparkeerplekken. De bouwtijd bedraagt ongeveer 3 jaar.

Wat gaat er de komende periode gebeuren?

AKOR verwacht in het vroege voorjaar van 2022 aan de slag te gaan met de sloop van het oude gebouw. Daarna starten de bouwwerkzaamheden van De Geus. Om dit mogelijk te maken wordt nu de Stationsweg verlegd. Zodra deze werkzaamheden klaar zijn, gaat AKOR aan de slag met de inrichting van de bouwplaats. Op het Morssingelterrein wordt dan ruimte gemaakt voor de bouwketen en de torenkraan. Aan de voorzijde van het bouwterrein wordt ruimte gemaakt voor de toekomstige fietskelder die daar gebouwd wordt.

Informatieavond begin 2022

Begin 2022 vindt er een kennismakingsbijeenkomst plaats over de bouw van De Geus. Dan stelt het bouwteam van AKOR zich voor en vertellen ze meer over hun werkwijze en de planning van de bouw op hoofdlijnen. Meer informatie volgt te zijner tijd.

Op de hoogte blijven?

AKOR houdt u via hun ‘Bouwnieuws’ graag op de hoogte van de werkzaamheden en de planning over de bouw aan De Geus. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief via contact@bouwaandegeus.nl. Wanneer u vragen heeft over de bouw aan De Geus kunt u deze ook stellen via dit e-mailadres.