Inspiratiebijeenkomst over toekomst Zuid West

Op 12 december 2018 en 10 januari 2019 organiseert de gemeente Leiden een inspiratiebijeenkomst voor bewoners die graag mee willen praten over de toekomst van de wijk.

De gemeente Leiden werkt aan een toekomstplan voor Leiden Zuidwest, zodat mensen hier ook straks prettig kunnen wonen, werken en recreëren. In de afgelopen periode is veel informatie verzameld en is bewoners gevraagd naar hun mening over de wijk en wensen voor de toekomst. Tijdens de inspiratiebijeenkomst praat de gemeente hier samen met geïnteresseerden verder over door. Op basis van de thema’s de sociale buurt, de duurzame & gezonde wijk en de gemengde stad, kijken we hoe Leiden Zuidwest er in 2040 uit zou kunnen zien. Wat spreekt ons hier in aan? Welke mogelijkheden zien we? Hoe kunnen we de ideeën verder versterken? Wat hebben we hier voor nodig?

Bent u een enthousiaste en betrokken bewoner van Zuidwest en wilt u graag meepraten over de toekomst van uw wijk? Dan ontmoeten wij u graag tijdens de inspiratie-bijeenkomst. U kunt zich aanmelden via het contactformulier t.a.v. A. Bekker en daarbij meteen aangeven welke dag uw voorkeur heeft.

• 12 december van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Vlietland College
  • 10 januari van 19.30 tot 21.30 uur, locatie wordt later bekend gemaakt.