Denkt u mee over het Beethovenpark?

Alle parken in Leiden worden eens in de 25 jaar opgeknapt. Volgend jaar is het Beethovenpark in Leiden Zuidwest aan de beurt.

Waarom een opknapbeurt?

Bij een opknapbeurt kijkt de gemeente welke delen groen moeten worden aangevuld of gesnoeid. Er komen planten bij die goed zijn voor de verschillende dieren in de stad zoals vogels en insecten. Ook de inrichting in het park wordt aangepakt, denk hierbij aan de paden, de toegang tot het park, de speelmogelijkheden of de bankjes. Zo is het park na de opknapbeurt klaar voor de toekomst en kan jong en oud er weer volop van genieten.

Denkt u mee?

De gemeente heeft in maart 2020 een eerste onderzoek gedaan naar de wensen, zorgen en ideeën voor het Beethovenpark. Deze suggesties zijn verwerkt in een schetsontwerp. Om het schetsontwerp uit te werken tot een voorlopig ontwerp vragen wij uw hulp. Wilt u meedenken over de locaties van de bankjes, beplanting, de plek van nieuwe bomen of speeltoestellen? Ga dan naar doemee.leiden.nl. U kunt tot en met 30 april meedenken over het schetsontwerp.