Leiden Bio Science Park

Het Leiden Bio Science Park is belangrijk voor Leiden als internationale kennisstad. Tot 2025 komen er steeds meer bedrijfsgebouwen, woningen en voorzieningen bij.

In het Leiden Bio Science Park komen kennis, talent en nieuwe onderzoeksmogelijkheden samen. Het gebied moet aantrekkelijk worden voor nieuwe (internationale) bedrijven in de sector ‘Life science & health’ om zich te vestigen.

Contact

Meer weten over het project? Neem contact op met de gemeente via het contactformulier of bel: 14 071.

 

 • Levendige entree Campus

  In het nieuwe 'entreegebied' van het Bio Science Park, rond het Universitair Sportcentrum, tussen de Plesmanlaan en de Einsteinweg, komen huurwoningen, winkels, horeca en andere collectieve voorzieningen. De ontwerper is Yisheng Development. Het entreegebied...

  Lees meer
 • Samen werken aan een Biodivers Leiden Bio Science Park

  Ondernemers, milieuorganisaties, Universiteit Leiden en gemeente Leiden werkten samen aan het rapport Biodivers Leiden Bio Science Park, dat zij op 4 juli presenteerden. Met de adviezen uit dit rapport wordt de natuur in het Bio Science Park gevarieerder.

  Lees meer
 • EMA biedt kansen voor Leiden

  Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) verhuist in 2019 naar Amsterdam. En dat is ook goed nieuws voor Leiden. Niet alleen voor Leiden Bio Science Park. De hele Leidse regio kan meeprofiteren van de kansen die EMA Nederland biedt.

  Lees meer