De Ananas: Online informatiebijeenkomst op 26 mei, 19.00 uur

Ontwikkelaar De Raad organiseert een online informatiebijeenkomst over het ontwerp van de openbare ruimte rond het nieuwbouwproject De Ananas. Deze webinar is op 26 mei 2021, vanaf 19.00 uur en duurt een uur. Aanmelden kan door een email te sturen naar: marketing@deraad.nl met als onderwerp ‘Aanmelden webinar’.  U krijgt dan een link toegestuurd. De bijeenkomst gaat via Zoom.

Doel online bijeenkomst

In samenwerking met de gemeente Leiden heeft De Raad Bouw een voorlopig ontwerp opgesteld voor de openbare ruimte rondom het nieuwbouwproject De Ananas op het voormalig veilingterrein. Dit houdt in dat er een inrichting is opgesteld voor de infrastructuur, het groen, de vuilcontainers etc. Tijdens deze bijeenkomst willen wij het voorlopig ontwerp presenteren en verder toelichten. U kunt reageren op het ontwerp of ideeën aandragen. Tijdens de webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen in de chat. Het kan zijn dat niet alle vragen tijdens de webinar kunnen worden beantwoord. Deze vragen zullen binnen een week per mail alsnog worden beantwoord.

Vervolg

Na de webinar heeft u nog een week de tijd om een reactie op het ontwerp te sturen naar marketing@deraad.nl. De Raad verzamelt alle reacties en gaat onderzoeken in hoeverre dit in het ontwerp meegenomen kan worden. Daarna volgt een algemene terugkoppeling van de ontvangen reacties en wordt het ontwerp definitief vastgesteld door de gemeente.

Informatie / contact met De Raad

Meer weten over het ontwerp van de openbare ruimte? Stuur uw vraag naar het eerder aangegeven
emailadres: marketing@deraad.nl.