Garenmarkt

In de Leidse binnenstad is veel te ontdekken: winkelen, werken, recreëren en wonen. Daarom is voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid belangrijk voor de stad.

De nieuwe parkeergarage zorgt voor 425 parkeerplaatsen en maakt een bezoek aan de binnenstad nog aantrekkelijker.

Groen stadsplein

Boven de parkeergarage komt een groen stadsplein. In samenwerking met de buurt wordt gewerkt aan de inrichting van het plein.

Contact

Meer weten over het project? Neem contact op met de gemeente via het contactformulier of bel: 14 071.

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

 • Wijziging tijdstip maandelijks spreekuur

  Vanaf maandag 4 juni is het maandelijkse spreekuur in restaurant ’t Fust tussen 10.00 en 11.00 uur in plaats van tussen 11.00 en 12.00 uur. Als de eerste maandag van de maand een feestdag is, schuift het spreekuur een week op.

  Lees meer
 • Wijziging parkeren Garenmarkt en Kruitschip

  Vanaf dinsdag 1 mei kunnen bezoekers ook kort parkeren op de parkeerplaatsen voor het Kruitschip in Leiden.

  Lees meer
 • Maandelijks spreekuur

  Voor vragen of meer informatie weet u ons gelukkig al goed te vinden. Nu kwam het idee voor een maandelijks spreekuur waar we graag gehoor aan willen geven. Vanaf het nieuwe jaar houden we elke eerste maandag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur een...

  Lees meer
 • Uitbreiding bouwplaats Korevaarstraat

  Vanaf woensdag 3 januari 2018 starten de werkzaamheden voor de in- en uitrit van de parkeergarage. De in- en uitrit komt straks in de Korevaarstraat tot aan de Cathrijnestraat. Het bouwterrein wordt uitgebreid tot aan de Cathrijnestraat. De adressen in de...

  Lees meer