Werkzaamheden op 16 augustus van start

De werkzaamheden aan de fietstrotonde en de fietsstraat gaan op maandag 16 augustus van start en duren naar verwachting tot en met december 2021.

Planning

De werkzaamheden beginnen bij de fietsrotonde langs de Churchilllaan. Op 30 augustus start het werk aan fase twee, rond de aansluiting op de Klikspaanweg. De aannemer werkt in fases steeds verder in de richting van de Waddingerbrug. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met december 2021.

Omleidingen

(Brom)fietsers worden omgeleid. Tijdens de werkzaamheden aan de fietsrotonde langs de Churchilllaan zijn de tunnels afgesloten voor fietsers en wordt er een omleidingsroute ingesteld. Vanuit het centrum rijden (brom)fietsers over de Ter Haarkade, Boshuizerkade en Arthur van Schendelstraat. Voetgangers kunnen wel door de tunnels lopen, fietsers die afstappen kunnen met de fiets aan de hand ook passeren. Tijdens de werkzaamheden aan de fietsstraat op de Haagweg geldt ook een omleidingsroute voor fietsers. Vanaf de Waddingerbrug kunnen zij via de Louis Armstronglaan, Glenn Millerstraat en Brandts Buyskade naar de Churchilllaan rijden. Om te voorkomen dat (brom)fietsers toch over de Haagweg fietsen, worden het fietspad en trottoir afgezet. Te voet en met de fiets aan de hand is doorgang over het trottoir voor bestemmingsverkeer wel mogelijk.   

Lees meer in de brief voor bewoners.