Inloopbijeenkomst over de Internationale basisschool en Diamantplein en omgeving

De gemeente Leiden organiseert een inloopbijeenkomst op dinsdag 26 november van 17.00 tot 21.00 uur bij de gemeente op Stationsplein 107, in het bedrijfsrestaurant op de 6e verdieping. Tijdens deze avond krijgt u informatie over de tijdelijke locatie van een nieuwe internationale basisschool op het voormalig Crescendoterrein en de gebiedsvisie Diamantplein en omgeving. Naast presentaties over deze twee onderwerpen, kunt u ook rondlopen langs verschillende tafeltjes en vragen stellen aan medewerkers van de gemeente over de tijdelijke locatie van de internationale basisschool, Diamantplein e.o., het ontwikkelperspectief De Mors en het verkeer in de wijk. Ook zijn het Leidse schoolbestuur PROO en de wijkregisseur aanwezig.

Programma inloopbijeenkomst

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de presentaties over het Diamantplein en omgeving en de internationale basisschool bij te wonen, geven we dezelfde presentaties op twee verschillende momenten. Er is van 17.00 uur – 20.30 uur gelegenheid tot vragen stellen. U kunt dus op elk moment op de bijeenkomst binnenlopen. Let op: vanaf 19.00 uur is er iemand van verkeer aanwezig.

Presentaties

17.00 - 17.30 uur    presentatie internationale basisschool door PROO Leiden
17.30 - 18.30 uur    presentatie gebiedsvisie Diamantplein en omgeving door gemeente Leiden
18.30 - 19.00 uur    presentatie internationale basisschool door PROO Leiden