Spelregels en voorwaarden winactie toegangsbewijzen musea

1.    Laat ons weten welk museumstuk in welk museum (van de vijf deelnemende musea) jij graag wilt bekijken.

2.    De prijswinnaar is diegene wiens reactie door een onafhankelijke jury tot meest originele is uitgekozen.

3.    Deelname is mogelijk tot en met 23-02-20. Reacties die worden ontvangen na 0.00 uur op 24-02-20, kunnen niet meedingen naar de beschikbaar gestelde prijs.

4.    De winnaar van de prijs wordt door ons getagged en/of ontvangt voor 25-02-20 een persoonlijk bericht.

5.    Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar.

6.    Per persoon kan maar één keer worden deelgenomen.

7.    Alle werknemers van de gemeente Leiden, partners, alsmede hun directe familieleden zijn uitgesloten van deelname aan de prijsvraag.

8.    De prijs is vier vrijkaartjes van één van de deelnemende musea.

9.    De prijs kan niet geruild worden of in geld worden uitgekeerd.

11.  Door deelname aan de winactie verleent de prijswinnaar toestemming aan de gemeente Leiden om zijn of haar naam, alsmede mogelijke foto's kosteloos voor promotionele doeleinden te gebruiken.

12.  Over de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. De bekendmaking van de winnaar is definitief.

13.  Door deel te nemen aan acties of prijsvragen van de gemeente Leiden aanvaarden deelnemers de volledige inhoud van deze spelregels en voorwaarden en verklaren zij daarmee akkoord te gaan. De gemeente Leiden behoudt zich het recht voor om (delen) van deze spelregels en voorwaarden te wijzigen zonder aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf.