Jeugdfonds Sport en Cultuur Leiden

Wilt u uw kinderen laten sporten? Of mee laten doen aan culturele activiteiten, zoals muziek maken en toneel spelen? Maar heeft u hier geen geld voor? Vraag een vergoeding aan bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur. U vraagt de vergoeding aan via de gemeente.

Hoe werkt het?

U vraagt een vergoeding aan voor sportieve of culturele activiteiten van uw kinderen. De gemeente kijkt of u voldoet aan de voorwaarden om een vergoeding te krijgen. Als dat zo is, stuurt de gemeente de aanvraag door naar het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Het Jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld rechtstreeks aan de organisatie waar uw kinderen de activiteit(en) doen.

Voorwaarden

Om vergoeding te krijgen van het Jeugdfonds Sport & Cultuur gelden de volgende voorwaarden:

• Uw inkomen is maximaal 120% van de bijstandsnorm.
  • U woont in de gemeente Leiden.
  • Uw kind woont op uw adres en is tussen de 0 en 18 jaar.

Op de website van het Jeugdfonds Sport en Cultuur kunt u de spelregels lezen.