6/4/20 - Team Horizon: Unieke denktank voor Leidse ondernemers en organisaties in coronatijd

Vandaag ziet een nieuw, tijdelijk ondernemersinitiatief het daglicht: Team Horizon. Het is een unieke alliantie tussen vier partijen, met één doel: ondernemers sterk en weerbaar uit deze uitdagende tijd laten komen.

Vooruit durven kijken, dat is het motto van Team Horizon. Juist nu. Want hoe lastig deze tijd ook is, het is ook een moment waarop nieuwe kansen ontstaan. De coronacrisis zal de manier waarop we winkelen, reizen, werken en kopen blijvend veranderen. Stilstaan is dus geen optie. Het team bestaat uit organisatieadviseurs, innovatie-specialisten, strategen, bestuurders, conceptontwikkelaars en ontwerpers. Het team helpt ondernemers scherpstellen op de nieuwe omstandigheden, ontwikkelt een strategie voor de korte termijn, probeert ongeziene kansen in het vizier te krijgen en nieuwe ideeën te testen en uit te rollen.

Team Horizon is een initiatief van Bureau Nuiver, in samenwerking met PLNT | Leiden centre for innovation and entrepreneurship, AREA071 en Daylight. Uit de betrokken partijen worden teams op maat samengesteld voor ‘elke ondernemer en organisatie die behoefte heeft aan meedenkers en probleemoplossers.’ Het initiatief wordt van harte ondersteund door Gemeente Leiden en het Ondernemersfonds. Kijk voor meer informatie op www.teamhorizon.nl.