25/11/20 - Vul voor 28-11 Verklaring Inkomsten uit eigen bedrijf in en voorkom dat u de Tozo-uitkering moet terugbetalen

Ondernemers uit Leiden en Leiderdorp die Tozo 1 en/of 2 kregen, ontvingen onlangs een oproep van gemeente Rotterdam* om de werkelijke Inkomsten uit eigen bedrijf over de uitkeringsperiode door te geven. Hiermee wordt de definitieve hoogte van uw uitkering berekend. Invullen van de Verklaring Inkomsten uit eigen bedrijf is verplicht. Doe het vóór 28 november en stel het niet uit. Voorkom daarmee dat u de uitkering moet terugbetalen.

Het invullen van de verklaring doet u via de Verklaring Inkomsten uit eigen bedrijf. Meer weten of hulp nodig bij het berekenen van uw Inkomsten uit eigen bedrijf? Kijk op www.rotterdam.nl/tozoinkomsten. Of bel met 14 010 en vraag naar gemeente Rotterdam.

*Gemeente Rotterdam voert de Tozo uit namens de gemeente Leiden en Leiderdorp.