Hulp voor ondernemers

De ondernemersdesk is de plek waar u als ondernemer terecht kunt. Heeft u een goed idee, wilt u uw bedrijf uitbreiden of bent u op zoek naar financiering? Hier vindt u een actueel overzicht van de juiste instanties.

Hebben de coronacrisis en de lockdowns voor u en uw onderneming grote gevolgen gehad? En hebt u hulp nodig? Kijk dan eerst op de site van de Rijksoverheid om te zien welke steunprogramma’s nog actueel zijn.

Daarnaast kunt u verschillende soorten hulp en ondersteuning krijgen. In welke situatie zit u? Kijk hieronder in de uitklapvensters welke instantie voor u de beste hulp biedt en hoe u die hulp kunt krijgen. Vindt u hieronder niet wat u zoekt, kunt u hier toch nog wel wat begeleiding bij gebruiken, of hebt u vragen? Neem dan contact op met de ondernemersdesk. 

Contact met de ondernemersdesk

U kunt een terugbelverzoek sturen naar ondernemersdesk@leiden.nl. In het bericht vermeldt u uw bedrijfsnaam, voor- en achternaam, adres en telefoonnummer. U wordt dan binnen 2 werkdagen teruggebeld door een van de accountmanagers bedrijven van de gemeente.