Hulp voor ondernemers

De ondernemersdesk is de plek waar u als ondernemer terecht kunt. Heeft u een goed idee, wilt u uw bedrijf uitbreiden of bent u op zoek naar financiering? Hier vindt u een actueel overzicht van de juiste instanties.

Hebben de coronacrisis en de lockdowns voor u en uw onderneming grote gevolgen gehad? Of verwacht u in de nasleep daarvan nog grote gevolgen? Krijgen de stijgende energiekosten, personeelskosten of inflatie een negatieve invloed op uw onderneming? Kijk voor hulp dan eerst op de site van de Rijksoverheid om te zien welke steunprogramma’s nog actueel zijn.

Daarnaast kunt u verschillende soorten hulp en ondersteuning krijgen. In welke situatie zit u? Kijk hieronder in de uitklapvensters welke instantie voor u de beste hulp biedt en hoe u die hulp kunt krijgen. Vindt u hieronder niet wat u zoekt, kunt u hier toch nog wel wat begeleiding bij gebruiken, of hebt u vragen? Neem dan contact op met de ondernemersdesk. 

Contact met de ondernemersdesk

U kunt een terugbelverzoek sturen naar ondernemersdesk@leiden.nl. In het bericht vermeldt u uw bedrijfsnaam, voor- en achternaam, adres en telefoonnummer. U wordt dan binnen 2 werkdagen teruggebeld door een van de accountmanagers bedrijven van de gemeente.