Gemeentelijke nieuwjaarsreceptie maandag 6 januari 2020

Op maandag 6 januari 2020 vindt om 20.15 uur de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leiden plaats in de Pieterskerk.

Voorafgaand aan deze Nieuwjaarsreceptie geeft het Collegium Musicum om 19.00 uur een Nieuwjaarsconcert. Koor en orkest brengen dit keer onder leiding van dirigenten Jeppe Moulijn en Gerrit Maas een aantal meesterwerken van grote componisten ten gehore. Het aantal stoelen is beperkt, daarom verzoeken wij u zich aan te melden via onderstaand formulier.

Aanmelden voor het concert is mogelijk tot maandag 30 december, tenzij het aantal beschikbare stoelen al eerder bezet is. In dat geval verschijnt er een mededeling op deze webpagina en kan er niet meer worden aangemeld voor het concert.

Aansluitend aan het concert vindt om 20.15 uur de openbare nieuwjaarsreceptie plaats tot 22.00 uur. Hierbij is iedereen van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Aanmelden voor het Nieuwjaarsconcert 2020 van de gemeente Leiden

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor het bijwonen van het nieuwjaarsconcert van de gemeente Leiden op maandag 6 januari 2020 in de Pieterskerk van Leiden, aanvang stipt 19 uur.