NEE/JA-sticker of NEE/NEE-sticker

Wilt u geen reclamefolders in de bus of huis-aan-huisbladen ontvangen? Dan kunt u een NEE/NEE-sticker of een NEE/JA-sticker op uw brievenbus plakken. U haalt ze gratis op bij de gemeente.

Er zijn 2 soorten stickers:

• NEE/NEE-sticker: u wilt geen ongeadresseerd reclamedrukwerk én geen huis-aan-huisbladen (zoals de Stadskrant) ontvangen.
  • NEE/JA-sticker: u wilt geen ongeadresseerd reclamedrukwerk ontvangen, maar wel huis-aan-huisbladen.

Ophalen

U kunt de NEE/NEE- en NEE/JA-stickers gratis krijgen bij het Stadskantoor.

Geadresseerde reclame

Bij Postfilter.nl kunt u zich laten registreren als u geen geadresseerde reclame wilt ontvangen.

Vanaf 20 oktober: standaard geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer

Vanaf 20 oktober 2020 is het bezorgen van ongeadresseerd reclamedrukwerk in Leiden niet meer toegestaan. Heeft u geen sticker op uw brievenbus, dan ontvangt u alleen nog de huis-aan-huisbladen en bewonersbrieven van de gemeente.

Wilt u nog wel reclamefolders ontvangen, dan kunt u een JA-sticker op uw brievenbus plakken of stel uw eigen pakket samen met uw favoriete folders via bijvoorbeeld kiesjefolders.nl of folderkiezer.nl. De JA-sticker ontvangt u eind september of begin oktober in uw reclamedrukwerk. Vanaf 1 oktober kunt u de sticker ook ophalen in het Stadskantoor. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, meld u bij de gastvrouw of gastheer.

De NEE/NEE-sticker blijft geldig: u ontvangt geen huis-aan-huisbladen, alleen bewonersbrieven van de gemeente. De NEE/JA-sticker wordt overbodig, maar u kunt ‘m gerust op uw brievenbus laten.