Documenten

Binnenstad Stimuleringsfonds

Heeft u een goed voorstel om bestaande inspanningen van het Programma Binnenstad te versterken om zo de Leidse binnenstad aantrekkelijker te maken? Maak dan gebruik van het 'Binnenstad Stimuleringsfonds'! U kunt tot € 25.000,- van de gemeente ontvangen om uw plan uit te werken. Zo werken we samen aan een prachtige binnenstad. Lees snel verder voor de spelregels en vul het E-formulier in.

Uitvoeringsprogramma's

Ieder jaar wordt een uitvoeringsprogramma uitgebracht van het programmaplan. Deze documenten kunt u hieronder downloaden.

 Andere documenten

Handboek Gastvrije Stad (pdf, 8175 kb)
• 'Verder met de Binnenstad': deze uitwerking van de Structuurvisie 2025 is een kaderstellend plan voor ruimtelijke ontwikkelingen in de binnenstad. De uitwerking beschrijft de verschillende functies in de binnenstad, zoals retail, wonen en werken. Verder met de Binnenstad is een praktische handleiding voor ontwikkelaars.

Convenant met stadspartners [Word, 24 kb]: Overeenkomst waarin stadspartners en vrienden van de binnenstad overeenkomen welke inspanningen ze tot 2025 leveren om de ambities van het programma Binnenstad te bereiken.
Programma Binnenstad [pdf, 6,3 mb]: programmaplan waarop het programma is ingericht, inclusief de wensbeelden en de visie voor de ontwikkellocaties. 

Archief

Uitvoeringsprogramma's 2009 t/m 2013


Bekijk ook berichten in het nieuwsoverzicht

Volg ons via

twitter
linkedin
flickr