Contactgegevens

 

 

Gemeente Leiden

De gemeente Leiden is op verschillende manieren bereikbaar: via telefoonnummer 14 071, het contactformulier of social media (Facebook en Twitter). Natuurlijk kunt u ook langskomen tijdens de openingstijden.

Politie

Leiden valt onder de politie Eenheid Den Haag.

  • Spoed? Bel 112
  • Geen spoed? Bel dan 0900-8844

Volg de politie in Leiden op Facebook en Twitter

Brandweer

  • Spoed? Bel 112
  • Algemeen? Bel 0800 246 5000

Overlast melden

  • Signalen, meldingen, klachten e.d. met betrekking tot overlast (bijvoorbeeld drugs) geeft u door aan de politie via tel. 0900-8844;
  • Bij verdachte situaties, heterdaad (ook in geval van twijfel) belt u altijd met de politie via tel. 112;
  • Klachten die te maken hebben met woonoverlast (geluid, vuil etc.) geeft u door aan de gemeente Leiden via tel. 14 071 (optie 1 Woonomgeving) of via de website.

Of via het Meldpunt Zorg en Overlast van de GGD via het nummer 088 3083610. 

RIEC Den Haag

RIEC Den Haag: Het Regionaal Informatie en Expertise Centrum-convenant biedt de juridische grondslag om informatie tussen de RIEC partners te kunnen delen. Iedere partner heeft zijn eigen bevoegdheden en speelt van daar uit binnen RIEC verband en daarbuiten een belangrijke rol in de aanpak van georganiseerde criminaliteit.Daarnaast ondersteunt en adviseert het RIEC Den Haag gemeenten in het verder versterken van de bestuurlijke aanpak van ondermijnende criminaliteit. Het RIEC Den Haag heeft twee hoofdtaken: het versterken van de bestuurlijke én van de integrale aanpak van ondermijnende en georganiseerde criminaliteit. Zij richt zich op de thema’s georganiseerde hennepteelt, mensenhandel, vastgoedfraude en witwassen.

E-mail: bb-riec@denhaag.nl
Tel.: 070-3046373.
Twitter: @RIECDenHaag