Stadskrant

Op deze pagina vindt u de artikelen uit de stadskrant en gemeenteberichten van de gemeente Leiden. Hebt u de krant niet ontvangen? Neem dan contact op met de uitgever. Zoekt u een editie die meer dan 3 maanden geleden is gepubliceerd? Ga dan naar het archief.

Zomerstop

In de zomervakantie is er geen Stadskrant. De Gemeenteberichten worden dan 1 keer in de 2 weken gepubliceerd.

 

Stadskrant week 21

Met onder meer: SamenSpeelbelofte aan kinderen, ‘Geen mooier wedstrijdmoment dan de pauze’, samen werken aan uitstootvrij vervoer, werkzaamheden Van der Werfpark, evenement voor ouders: wat houdt jongeren online bezig?, activiteit voor uw buurt of de stad organiseren: komt u in aanmerking voor subsidie?, column wethouder Abdelhaq Jermoumi, wijziging in ophaalschema vanwege Pinksteren, gemeente Leiden gesloten op Tweede Pinksterdag, special over ondermijning en gemeenteberichten.

Home > Bestuur > Publicaties > Stadskrant

Stadskrant week 20

Met onder meer: brandpreventie voor ouderen, nieuwe fietsenstalling, Leids isolatieoffensief, week zonder afval en gemeenteberichten.

Home > Bestuur > Publicaties > Stadskrant

Stadskrant week 19

Met: Sportcomplex 1574 en De Vliet, Een stad waar we knokken voor een thuis voor iedereen, Hemelvaartsdag gemeente gesloten, In mei tentoonstelling Legale Liefde, Betaald parkeren in de Hoge Mors vanaf maandag, Online bijeenkomst WarmtelinQ, Priklocatie HPV en corona en gemeenteberichten.

Home > Bestuur > Publicaties > Stadskrant

Stadskrant week 18

Met: Lintjesregen 2023, Ontdekmarkt De Kooi, Tijdelijke tegemoetkoming Blokaansluitingen, Samen naar wijken met schonere energie, Wilgentakken houden ganzen uit de speeltuin, Zwemabonnement, Prinsessenbuurt: Tweede bijeenkomst, Religie en slavernij en gemeenteberichten.

Home > Bestuur > Publicaties > Stadskrant

Stadskrant week 17

Met onder meer: Start uitbreiding betaald parkeren in Hoge Mors, Yvonne van Delft: Samen stappen we over op schonere energie, Dodenherdenkingen Leiden, Zzzzoek de bloedrode heidelibel, Kinderen kiezen nieuw ontwerp voor speeltuin De Speelschans, Gemeente Leiden gesloten op vrijdag 5 mei, Schapenscheerfeest op Kinderboerderij Merenwijk, Minder maaien van gazons en gemeenteberichten.

Home > Bestuur > Publicaties > Stadskrant

Stadskrant week 16

Met onder meer: natuur om de hoek, gemeente gesloten op Koningsdag, pas op voor babbeltrucs, subsidie energiecompensatie, vragenlijst welstandsregels, Leidenaren tijdens corona, videogames hebben ook zwarte helden nodig en gemeenteberichten.

Home > Bestuur > Publicaties > Stadskrant

Stadskrant week 15

Met: Tijd voor nauwkeurige openbare klokken, Energieloket mboRijnland geopend, Start kentekencamera's, Bijeenkomst Prinsessenbuurt, Column van de burgemeester, Kinderboerderij op bezoek en de gemeenteberichten.

Home > Bestuur > Publicaties > Stadskrant

Stadskrant week 14

Met: Mindervalidetoilet geopend, Leids Goeds Festival, Bijen tellen, Heropening buitenbaden zomerseizoen, Tweede paasdag: gemeente Leiden gesloten, Minicontainers: wijziging ophaalschema, Wat vindt u van de welstandsregels?, Hugo de Groot en de filosofie van slavernij, specials over kunst Rijnsburgertunnel en Burgerberaad energietransitie en de gemeenteberichten.

Home > Bestuur > Publicaties > Stadskrant

Stadskrant week 13

Met: Haal een gratis boompje voor tuin of balkon, Kinderrommelmarkt en Het Gouden Petje op Koningsdag, Denk mee over nieuw armoedebeleid, Statiegeld op blik, Digitale workshop over bijen en hommels leren herkennen, Voorkom koolmonoxidevergiftiging, Uitgifte ligplaatsen pleziervaartuigen, Kids reizen gratis met de bus, gemeenteberichten en een special over geldzorgen.

Home > Bestuur > Publicaties > Stadskrant

Stadskrant week 12

Met: onthulling kwaliteitsbewijs, Oostvlietpolder is een fruitbos rijker, subsidieregeling sportstimulering, tentoonstelling niet zomaar voorbij, Lorentzhof fase 2, informatiebijeenkomst Laatste Kans, inkoopactie isolatie en zonnepanelen, kinderrommelmarkt, Janice Deul: Het is tijd voor een slavernijmonument middenin de stad, gemeenteberichten en een special over textiel inzameling.

Home > Bestuur > Publicaties > Stadskrant