Winterfestival ‘Lekker Wollig’ in het Energiepark – 17 december 2022

Zaterdag 17 december is in het Energiepark van 13.00 tot 18.00 uur het winterfestival ‘Lekker Wollig’. Er is een gezellige wintermarkt en er is van alles te zien en te doen voor kinderen en volwassenen.

Het Energiepark wordt een levendige stadsbuurt met een mix van wonen, werken, cultuur, stadsnatuur, recreatie, horeca en sporten. Een echt Leidse plek waar mens en stad samenkomen. Het park wordt met fiets- en wandelroutes verbonden met de stad. Ook wordt deze plek uitgebreid met maatschappelijke, culturele en ambachtelijke functies. Ervaar tijdens het winterfestival met een bonte verzameling activiteiten wat het Energiepark nu al biedt. Laat u op deze plek met historische gebouwen inspireren door kunstenaars en ambachtslieden. De ingang is bij het Papegaaisbolwerk tussen Langegracht 70a en 70b. Kijk op energieparkleiden.nl/nieuws voor het programma.

‘Samen maken we de buurt’

De hele gebiedsontwikkeling duurt nog ongeveer tien jaar. Met onze ‘stadspartners’, de kunstenaars, ambachtslieden en organisaties in en om het Energiepark, werken we nu al samen aan de sfeer van de levendige stadsbuurt. De ontwikkeling van het Energiepark is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Leiden, OCE (projectontwikkelaars BPD en Steenvlinder) en het Participatieplatform (i.o.).

Meer informatie: www.energieparkleiden.nl