Online Meet Up voor ondernemers

De Ondernemersborrel wordt verzet naar komend voorjaar. Om elkaar toch te kunnen spreken, houden de gemeente en andere vertegenwoordigers van het Crisisteam Economie* op woensdag 1 december van 20.00 tot 21.00 uur een online Meet Up voor ondernemers.

Namens de gemeente zijn wethouders Yvonne van Delft en Paul Dirkse aanwezig. En namens de Leidse ondernemers Nico Tates (Ondernemend Leiden) en Martijn van Pelt (VNO-NCW Bedrijfsleven Rijnland). Zij gaan dan graag met ondernemers in gesprek over ondernemen in Leiden. Denk hierbij aan het delen van zorgen of vragen over coronamaatregelen. Maar ook over kansen om te verduurzamen, of om personeelstekorten te bespreken. Het online gesprek is bedoeld om ervaringen te delen en om vragen te beantwoorden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.ondernemersborrelgemeenteleiden.nl/aanmelden.

*Het Crisisteam Economie bestaat uit afgevaardigden van: Ondernemend Leiden, Hoteloverleg, Bedrijvig Leiden, Centrummanagement Leiden, VNO-NCW Bedrijfsleven Rijnland, KHN-Leiden, Gemeente Leiden, LEIDEN&PARTNERS, Ondernemersfonds Leiden, Leiden Bio Science Park, Vastgoed Binnenstad Leiden en BV Leiden