Nieuwjaarsreceptie online op 4 januari 2021

Ondanks corona hoeft Leiden de gezelligheid en saamhorigheid van de traditionele nieuwjaarsreceptie niet te missen. Op maandag 4 januari van 19.30 - 20.45 uur zijn inwoners van Leiden welkom bij de online nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

Voor belangstellenden zijn er verschillende activiteiten. Er zijn diverse sprekers, Leidse artiesten en uiteraard is er de nieuwjaarsspeech van burgemeester Lenferink. Om te kunnen aansluiten bij de nieuwjaarsreceptie, is vooraf aanmelden nodig. Dat kan via www.nieuwjaarsreceptieleiden.nl.

Op de dag zelf krijgen alle aanmelders een link toegestuurd waarmee zij toegang krijgen tot de online bijeenkomst. Er zijn allerlei activiteiten om vrij uit te kiezen en je kunt in digitale ruimtes met wethouders over diverse thema’s en de plannen voor 2021 praten. En natuurlijk ontbreek het Leidse volkslied niet.