Maak kennis met Leijo! De mascotte van Schoolsport071

Gisteren is de naam van de nieuwe mascotte van Schoolsport071 bekend gemaakt. Zijn naam is geworden: Leijo. Schoolsport071 is samen met Leijo de leeuw langsgegaan op de scholen en in de klassen bij 3 van de 4 prijswinnaars. Bij de vierde prijswinnaar komen zij op 15 juni langs.

De prijswinnaars zijn:

  • OBS De Stevenshof – Eliisa uit groep 2
  • De Tweemaster – Bauk uit groep 6
  • Woutertje Pieterse – Tessa uit groep 3
  • Leimundo – Lyric uit groep 6

Zij ontvangen allemaal een goed gevulde sporttas.

Schoolsportcommissie 75 jaar

Al 75 jaar zet de Schoolsportcommissie Leiden zich in om de Leidse Jeugd op een laagdrempelige manier te laten sporten en bewegen. Dit doet de commissie niet alleen, maar in samenwerking met sportverenigingen en andere aanbieders. Om dat te vieren heeft de schoolsportcommissie een nieuwe huisstijl, een nieuwe naam (Schoolsport071) én een mascotte: Leijo de leeuw.

Schoolsport071

Schoolsport071 brengt op een laagdrempelige manier kinderen in beweging, door toernooien te organiseren voor scholen en sport kennismakingscursussen aan te bieden. Op die manier kunnen leerlingen kennismaken met een nieuwe sport.

Meer informatie over cursussen of toernooien

Tot de zomervakantie staan er veel activiteiten op het programma in heel veel verschillende takken van sport. Kijk voor meer informatie op www.schoolsport071.nl.