Informatiebijeenkomst groenzone rond het Alrijne Ziekenhuis

De gemeente Leiden en Alrijne Zorggroep hebben hun krachten gebundeld voor de aanleg van een aantrekkelijke parkachtige groene zone rondom het Alrijne Ziekenhuis in Leiden. De afgelopen maanden is gewerkt aan het voorlopig ontwerp en het resultaat laten we graag aan u zien. Wij nodigen u daarom uit voor een informatiebijeenkomst op maandag 24 september.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst kunt u langs verschillende informatietafels lopen en het voorlopig ontwerp bekijken. Met het voorstel wordt het groene gebied vanaf de Boerhaavelaan door het Houtkwartier richting Leidse Hout voltooid. U krijgt inzage in de uitgangspunten en de overwegingen die geleid hebben tot dit ontwerp. Ook informeren we u over het vervolgproces en de uitvoering van het plan. Er is ruimte voor het stellen van vragen, aan zowel Alrijne als aan de gemeente.

Wij willen graag uw mening weten over het ontwerp. Ook kunt u ideeën voor verbetering van het groen, de gebruiksmogelijkheden en de toegankelijkheid van het gebied aandragen. Er liggen formulieren klaar, waarop u uw reactie kunt achterlaten. Uw reactie wordt bestudeerd en u ontvangt binnen enkele weken een persoonlijke reactie.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Datum:    maandag 24 september 2018

Tijdstip:  17.30-19.30 uur

Locatie:   Centrale hal Alrijne ziekenhuis, Houtlaan 55

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het contactformulier.

Wij hopen u op maandag 24 september te zien!

Robert van Baarsen,

Projectleider Dieperhout, Gemeente Leiden