Hoe gaat de Schoolsport071 leeuw heten? Al ruim 200 namen ontvangen!

Woensdag 6 april is de mascotte van Schoolsport071 onthuld: een leeuw. Maar hoe heet hij eigenlijk? Dat mogen de kinderen bedenken. Tot 31 mei 2022 mogen alle kinderen een leuke naam bedenken voor de leeuw en deze opsturen naar Schoolsport071. Er zijn al ruim 200 namen opgestuurd! De winnaar krijgt een goed gevulde sporttas en de leeuw krijgt dan natuurlijk de winnende naam. Woensdag 8 juni maakt Schoolsport071 de winnaar bekend tijdens het Handbaltoernooi voor de groepen 5 en 6 op Sportpark Montgomerystraat.

Al 75 jaar zet de Schoolsportcommissie Leiden zich in om de Leidse Jeugd op een laagdrempelige manier te laten sporten en bewegen. Dit doet de commissie niet alleen, maar in samenwerking met sportverenigingen en andere aanbieders. Om dat te vieren heeft de schoolsportcommissie een nieuwe huisstijl, een nieuwe naam: Schoolsport071.

Schoolsport071

Schoolsport071 brengt op een laagdrempelige manier kinderen in beweging, door toernooien te organiseren voor scholen en sport kennismakingscursussen aan te bieden. Op die manier kunnen leerlingen kennismaken met een nieuwe sport.

Al 75 jaar brengt de Schoolsport071 de Leidse jeugd in beweging. Om stil te staan bij dit heugelijke feit, staan er een aantal festiviteiten op het programma;

  • géén kosten voor deelname aan de schoolsporttoernooien tijdens het schooljaar 2022-2023.
  • indien mogelijk vinden er voorafgaand en tijdens de schoolsporttoernooien, clinics plaats.
  • in het schooljaar 2022-2023 ontvangen deelnemers na afloop van de cursussen en de toernooien een presentje.
  • alle deelnemers ontvangen unieke diploma’s.

Laatste kans voor deelname aan cursussen of toernooien!

Tot de zomervakantie staan er veel activiteiten op het programma in heel veel verschillende takken van sport. Vanaf 16 mei zijn er nog bijna 20 cursussen, vooral water- en buitensporten. Kijk voor meer informatie op www.schoolsport071.nl

Meer informatie

Het insturen van een naam kan via het aanmeldformulier: https://forms.gle/qSYTYbrCXnfC8KYDA en dit kan tot 31 mei. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail of telefonisch.