Zwanenzijde - herbestrating (2022-253)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Zwanenzijde. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Delen van de rijbaan tussen huisnummer 21 tot en met 24 en het voetpad ter hoogte van huisnummer 17 tot en met 20 is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Dit doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 21 november. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 25 november. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Uw woning blijft altijd bereikbaar. Om de hinder tijdens de spitsuren te beperken wordt er gewerkt van 9.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is er geen autoverkeer mogelijk door de Zwanenzijde van huisnummer 1 tot en met 20, De Zijde, Rietgorspad en Zonnewende. Buiten deze werktijden is de Zwanenzijde gewoon bereikbaar. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang. Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer