Zijlsingel - uitnodiging inloopavond (2021-201)

De Zijlsingel is aan onderhoud toe. Het asfalt van de Zijlsingel is versleten en de bovenste laag asfalt moet worden vervangen. De voorbereidende werkzaamheden voor deze vervangingsactie zijn in volle gang. Over de daadwerkelijke werkzaamheden en planning informeren we u op een later moment met een bewonersbrief.

Het asfaltonderhoud grijpen we graag  aan om te kijken of er ook meteen wat verkeerskundige verbeteringen door te voeren zijn op de Zijlsingel. We vragen u mee te denken, knelpunten te noemen en eventuele suggesties aan te leveren. Deze suggesties moeten wel passen binnen de contouren van de huidige asfaltweg.

Meedenken

Wilt u met ons meedenken? Stuur dan uiterlijk dinsdag 3 augustus een e-mail met uw punten naar s.verbooy@leiden.nl of kom langs op de inloopavond en maak hier uw punten kenbaar.

U bent welkom op:

Datum:                  dinsdag 27 juli 2021

Tijdstip:                 19.00 - 21.00 uur. U kunt binnenlopen wanneer u wilt

Locatie:                 Speeltuin Ons Eiland,

                              Kortenaerstraat 61

Tijdens de inloopavond horen we graag van u :

  • Welke knelpunten u ervaart binnen de huidige inrichting van de Zijlsingel
  • Eventuele verbetervoorstellen voor de verkeersveiligheid

Vervolg

Al we alle punten verzameld hebben kijken we welke zaken op eenvoudige wijze meegenomen kunnen worden bij het asfaltonderhoud.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

J. van Haastrecht
Programmamanager