Zeeheldenbuurt - herbestrating (2020-050)

Met deze brief informeren wij u over de onderhoudswerkzaamheden aan de Willem Barentszstraat en J.C. de Rijpstraat.

Werkzaamheden Willem Barentszstraat en J.C. de Rijpstraat

De de bestrating van een groot deel van de rijbaan van de Willem Barentszstraat en J.C. de Rijpstraat is aan onderhoud toe. Dit wordt gedaan met bestaande materialen. Kapot materiaal wordt vervangen door nieuw materiaal.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 17 februari 2020 en duren naar verwachting tot en met vrijdag 10 april 2020. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid van omliggende panden

Om de bereikbaarheid van de bedrijven zo goed mogelijk te waarborgen worden na het verwijderen van de bestrating, indien noodzakelijk, tijdelijke loopschotten neergelegd.
Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en uw kinderen hierop wijzen.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) en vraag naar de heer R. van der Scheer of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.


Met vriendelijke groet,


Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer