Zalmforel - herbestrating (2022-303)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden aan de Zalmforel. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De rijbaan en parkeervakken van de Zalmforel ter hoogte van huisnummers 13 tot en met 35 is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 9 januari 2023. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 27 januari 2023. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor autoverkeer. Na het verwijderen van de bestrating leggen we loopschotten neer. Zo blijft uw woning te voet of met de fiets bereikbaar.
Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

Parkeren

Omdat we de parkeervakken opnieuw gaan bestraten vragen we uw auto op een andere plek te parkeren. Hiervoor worden parkeerverboden geplaatst.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?
Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer