Wulkenbank - herbestrating (2023-188)

We informeren u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Wulkenbank. Hieronder leest u welke werkzaamheden er plaatsvinden en wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

De rijbaan, parkeervakken en het voetpad ter hoogte van huisnummer 1 tot en met 17 is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 14 augustus. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 8 september. Om de bereikbaarheid zoveel mogelijk te behouden werken we in fases.

  • Fase 1 van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 18 augustus, werken we aan de rijbaan ter hoogte van huisnummer 16.
  • Fase 2 maandag 21 augustus tot en met woensdag 30 augustus, werken we aan de rijbaan, parkeervakken en voetpad ter hoogte van huisnummer 2 tot en met 16.
  • Fase 3 donderdag 31 augustus tot en met vrijdag 8 september, werken we aan de rijbaan, parkeervakken en voetpad ter hoogte van huisnummer 1 tot en met 17.

Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het huisvuil moet tijdelijk op een andere plek worden aangeboden. Wilt u de minicontainer aanbieden op de Mosselbank. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten voor autoverkeer. Uw woning is hierdoor niet met de auto bereikbaar. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Zou u er zorg voor kunnen dragen dat er voor aanvang eventueel overhangend groen, plantenbakken en bankjes verwijderd zijn?

Parkeren

Omdat we een deel van de parkeervakken afsluiten vragen we uw auto op een andere plek te parkeren. Hiervoor plaatsen we parkeerverboden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer