Witte Rozenstraat - werkzaamheden parkeerplekken fietsen (2022-251)

De gemeente Leiden is van plan om werkzaamheden in de Witte Rozenstraat uit te voeren. De werkzaamheden zijn bedoeld om de fietsparkeergelegenheid in de Witte Rozenstraat te verbeteren. Dit naar aanleiding van verzoeken van bewoners.

Wat gaat er gebeuren?

In de Witte Rozenstraat staan een aantal lage fietsvoorzieningen. Deze worden vervangen door hogere fietsvoorzieningen, waaraan u de fiets kan vastmaken. Daarnaast zullen er op enkele plekken extra fietsvoorzieningen worden geplaatst. Om deze fietsvoorzieningen aan te kunnen brengen, moet er een beperkte hoeveelheid straatwerk aangepast worden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf maandag 14 november en nemen ongeveer twee weken in beslag. Aannemersbedrijf Sloos & Zoon heeft opdracht gekregen voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Bereikbaarheid

De straat zal bereikbaar blijven, maar er zal wat overlast ontstaan vanwege het aanvoeren en de plaatsing van de nieuwe fietsvoorzieningen.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op de contactpagina

Jan Broekhuizen, projectleider

Team Stadsingenieurs