Willemijn Posthumuspad - herbestrating (2023-264)

Met deze brief vertellen we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden aan het Willemijn Posthumuspad. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het trottoir ter hoogte van het Willemijn Posthumuspad, tussen de Harriët Freezersingel en Sara Knipscheerstraat, is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

De gemeente houdt zoveel mogelijk rekening met het aanhouden van de bestaande hoogte van het straatwerk. We voeren geen werkzaamheden uit op uw terrein.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 30 oktober. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 24 november. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werktijden (07.00 – 16.00 uur) kan er hinder ontstaan, maar uw woning blijft bereikbaar. Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes verwijderen?

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?
Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl

W. van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer