Willem de Zwijgerlaan - vervanging bewegwijzering

In Leiden worden de bewegwijzeringsborden voor auto- en fietsverkeer vernieuwd. Komende week wordt er ook bij u in de buurt gewerkt aan de vervanging van de bewegwijzering. Het gaat om vervanging van borden en/of palen. In deze brief vindt u meer informatie.

Werkzaamheden in de nacht

Om het autoverkeer zo min mogelijk te hinderen voert aannemer Van Rens mobiliteit de werkzaamheden ’s nachts uit. Hiervoor is soms ook graafwerk met machines nodig, die voor enige geluidsoverlast kunnen zorgen.

Waar en wanneer

In de nacht van vrijdag 18 oktober op zaterdag 19 oktober, tussen 20.00 en 5.00 uur wordt gewerkt aan de bewegwijzering op de Willem de Zwijgerlaan tussen de Pasteurstraat en de Gooimeerlaan. Omdat de aannemer die nacht op meerdere locaties werkt, is het precieze tijdstip nog niet bekend. De werkzaamheden duren maximaal vier uur per locatie. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Geen omleiding nodig

Auto- en fietsverkeer wordt langs de werkzaamheden geleid, waar nodig met behulp van  verkeersregelaars. Hulpdiensten zijn op de hoogte en krijgen snelle doorgang.

Vragen of opmerkingen?

Aannemer Van Rens voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Leiden. Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de toezichthouder van de aannemer: Thijs Dullemond, (06) 46 10 13 68.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet

Désirée Spies